0
Comanda mea
Adaugă produse la dorințele tale

TENCUIALA DECORATIVA SILICONATA

SCOARTA DE COPAC

Dispersie apoasa pe baza de copolimeri acrilici, aditivi siliconici, fibre celulozice, granule de marmura, materiale de umplutura, pigmenti, aditivi de finisare. Tencuiala decorativa se poate utiliza alba, se poate nuanta cu Color-pigmenti superconcentrati destinati zugravelilor minerale pe baza de apa sau cu ajutorul sistemului de colorare computerizat sau se poate utiliza intr-una din nuantele gata de aplicare disponibile (conform cartela de culori): TERRA, TERACOTTA, MANDARIN, MAROC, CAPUCCINO, COGNAC, MARONE, SAHARA, TROPICAL, GRI LUMINOS, GRI ANTRACIT, VERDE PRAFUIT, VERDE AMAZON, GRI GRANIT. 
ASPECT DECORATIV: STRUCTURAT; Granulatia: 2 mm.

Atentie! In practica pot aparea mici diferente vizuale intre culorile finale ale produselor nuantate si cartela, determinate si influentate de: aspectul, structura si grosimea peliculei aplicate, intensitatea fluxului luminos si tipul de lumina (naturala sau artificial) sub care se face aprecierea culorii. 

Domeniul de utilizare: Finisare decorativa si de protectie a peretilor exteriori si/sau interiori, in special pentru aplicarea pe sistemele de izolatie termica (polistiren ,vata minerala/ bazaltica). Se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, placi de gips-carton. 

Caracteristici principale:
- pelicula este permeabila la vapori de apa si impermeabila la apa, datorita caracterului hidrofob conferit de aditivii siliconici;
- aplicare usoara si lucrabilitate erxcelenta;
- rezistenta la inghet-dezghet, la zgariere, socuri mecanice;
- decorare in nuante variate.

Pregătirea produsului:
Înaintea deschiderii ambalajului, se şterg urmele de apă, ulei sau alte impurităţi pentru prevenirea contaminării produsului. Produsul se aplică nediluat sau diluat cu max. 3% apa, in functie de temperatura mediului la momentul aplicarii. Înainte de utilizare, conţinutul din recipient se amestecă foarte bine. 
Atentie: pentru evitarea diferenţelor de nuanţă se recomandă ca pe întreaga suprafaţă aplicarea să se efectueze folosind un singur lot de produs. Dacă există mai multe loturi, se recomandă amestecarea acestora înainte de aplicare.

Pregătirea suprafeţelor:
Aplicarea produsului pe suport se va face numai după pregătirea corespunzătoare a acestuia, deoarece această etapă are o influenţă hotărâtoare asupra calităţii acoperirii şi durabilităţii ei. Suporturile pe care se aplică tencuiala decorativă trebuie să fie rezistente, curate, desprăfuite, uscate, permeabile şi degresate. Inainte de a aplica tencuiala decorativa, se vor executa toate lucrarile de reparatii, cu respectarea timpului de uscare si maturare a acestoara conform recomandarilor. In caz contrar, proprietatile finisajului final pot fi compromise si astfel durabilitatea sistemului scade. Orice fisura nereparata expusa in timp variatiilor termice (inghet-dezghet) poate fi punctul de plecare pentru desprinderea acoperirii de pe suport.

Mod de aplicare:
Se aplică într-un singur strat, fără întrerupere pe toată suprafaţa pentru obtinerea unei pelicule uniforme.

Condiţii de aplicare: 
- temperatură mediu: 10 - 30°C; 
- temperatura suportului: 10 - 30°C; 
- temperatură produs: 10 - 30°C; 
- umiditate relativă mediu: maxim 80 %. 

Uscare: finală 24 ore, în profunzime 72 ore. 
Conditiile de aplicare si uscare se mentin pana la uscarea totala. 
Recomandam verificarea prognozei meteo. 
Atentie la pericolul de inghet peste noapte!

Consum specific: 
- granulatia 2 mm = 2,8 – 3,3 kg/mp; 
Consumul depinde de metoda şi condiţiile de aplicare, forma, mărimea, textura şi profilul suprafeţei.

Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei, in ambalajul original inchis ermetic, in conditiile respectarii regulilor de transport si depozitare.

 

Brand  STICKY
Tip  Tencuieli Decorative
Tip Produs  Acrilica, Siliconica
Destinatie  Pereti, Decorativa
Utilizare  Interior, Exterior
Producator  Romania

STICKY Tencuiala Decorativa Siliconata, Scoarta de Copac, Teracotta, 25 kg

În stoc
Articol: TDS25TC
878 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe
Ambalaj

Ridicarea de la magazinul nostru este gratuită.

Livrare prin Moldova cu Nova Poshta 

Prin Chișinău comenzile cu valoare totală mai mare de 1000 lei se livrează gratuit.

Mai multe informatii

  • Cash
  • Card
Spre vârf