0
Comanda mea
Adaugă produse la dorințele tale

Sticky A Klass este o vopsea lavabila antimucegai recomandata pentru acoperirea tuturor suprafetelor minerale interioare. Aceasta este destinata pentru finisarea decorativa si de protectie a peretilor interiori (tencuieli de var si ciment, beton si alte suporturi minerale) din cadrul constructiilor noi sau vechi, in special pe suprafetele expuse la riscul de aparitie a mucegaiului.

 

Sticky Klass este o vopsea pe baza de copolimeri acrilici in dispersie apoasa, extenderi si aditivi speciali care blocheaza dezvoltarea mucegaiului.

 

Caracteristici principale:

  • asigura respiratia peretului;
  • confera rezistenta foarte buna la actiunea mucegaiurilor si a fungiilor;
  • acoperire superioara;
  • aplicare usoara;
  • aderenta buna la substrat;
  • alb natural.

 

Mod de utilizare: produsul se omogenizeaza bine inainte de a fi aplicat. Acesta se dilueaza cu maxim 10% apa potabila pentru stratul de baza, iar pentru stratul final, vopseaua se poate aplica nediluata sau diluata cu maxim 5% apa potabila.
Aplicarea produsului pe suport se va face numai dupa pregatirea corespunzatoare a acestuia, deoarece aceasta etapa are o influenta hotaratoare asupra calitatii si durabilitatii vopselei. Suporturile pe care se aplica vopseaua trebuie sa fie rezistente, curate, desprafuite, uscate si degresate.

 

Vopseaua se aplica in doua straturi, cu rola sau cu pensula. Cel de-al doilea strat se aplica dupa 2 - 4 ore de la aplicarea stratului de baza. Uscarea partiala a peliculei dureaza 4 ore, iar cea totala 24 ore, la temperatura de 20 grade Celsius.
Consumul specific este de 12 - 16 mp / litru / strat, in functie de absorbtia stratului suport, de metoda si conditiile de aplicare, forma, marimea, textura si profilul suprafetei.

Ambalaj  8,5 L
Producator  Romania
Tip Produs  Acrilica, Antimucegai
Brand  STICKY
Utilizare  Interior

STICKY AKLASS Vopsea Super Lavabila Antimucegai 8,5 L (14 kg)

În stoc
Articol: SAK-8
729 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe

Ridicarea de la magazinul nostru este gratuită.

Livrare prin Moldova cu Nova Poshta 

Prin Chișinău comenzile cu valoare totală mai mare de 1000 lei se livrează gratuit.

Mai multe informatii

  • Cash
  • Card
Spre vârf