0
Comanda mea
Adaugă produse la dorințele tale
Descriere

Uscatorul de rufe cu 6 bare are prinderea pe tavan, ceea ce permite economisirea spatiului in balcoane, bai, uscatorii etc. Acesta este foarte usor manevrabil, comod cu o sarcina maxima de 2,5 kg per bara si o capacitate totala de uscare de 10.2 m. Inaltimea barelor impreuna cu suportul cand sunt lipite pe tavan este de circa 8 cm. (Suportul - 5 cm, bara - 3 cm)


Este montat pe tavan, iar un mecanism special permite coborarea corzilor la o inaltime confortabila. Dupa ce atarnati rufele, puteti trage liniile mai sus, astfel incat rufele sa nu interfereze cu alte activitati. Datorita acestuia, nu mai trebuie sa urcati pe scaune si scari pentru a atarna rufele sus de franghii. Uscatorul poate fi instalat si pe balcon si, tragandu-l pana in tavan, castigam spatiu liber pentru uscator. Datorita utilizarii tijelor metalice groase, spalarea dupa uscare nu prezinta semne de cute, ceea ce face calcarea mai usoara.


Montarea este destul de simpla, si se face cu ajutorul a doua console cu scripeti si holsuruburi incluse in set, care se prind pe tavan, iar intre acestea se fixeaza barele, ce pot fi coborate si ridicate individual pentru asezarea rufelor.


Tara de origine: Polonia


CAPACITATE DE USCARE: 12 m 

MATERIAL: Otel, Plastic 

TIP MONTARE: Tavan 

INALTIME: 10 cm 

LUNGIME: 200 cm 

LATIME: 50 cm 

GREUTATE: 3 kg 

UTILIZARE: interior/exterior 

FUNCTII: Ajustabil 

CULOARE: Alb 

CONTINUT PACHET: 1 x Uscator 

Uscator rufe de tavan SNB, 6 Bare, 2.0m

În stoc
Articol: 921-34
763 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe

Ridicarea de la magazinul nostru este gratuită.

Livrare prin Moldova cu Nova Poshta 

Prin Chișinău comenzile cu valoare totală mai mare de 1000 lei se livrează gratuit.

Mai multe informatii

  • Cash
  • Card
Spre vârf