0
Comanda mea
Adaugă produse la dorințele tale

Descriere produs

Sticky Deruginol este o solutie pentru indepartarea ruginii.

Contine substante active de fosfatare, inhibitori de coroziune, agenti tensioactivi, solventi si aditivi speciali.

Domeniul de utilizare

Pentru indepartarea ruginii si a tundrei de pe suprafetele metalice, pentru degresarea si pretratarea acestor suprafete prin fosfatare in vederea vopsirii.

Carcateristici principale:

• indeparteaza eficient rugina si tundra de pe suprafetele metalice.

Mod de aplicare

Pregatire produs pentru utilizare: inaintea deschiderii ambalajului se sterg urmele de apa, ulei sau alte impuritati pentru prevenirea contaminarii produsului. Se conditioneaza la 15-30°C. Se agita continutul ambalajului in vederea omogenizarii. Produsul se aplica cu pensula sau prin pulverizare pe suprafata (zona) metalica atacata de rugina si care se doreste a fi tratata sau se face o baie in care se pune solutia si se introduc piesele care se doresc a fi tratate.

Pe suprafetele slab ruginite: se aplica un strat continuu de produs. Dupa o ora se umezeste cu apa, pentru a favoriza patrunderea deruginolului in stratul de rugina si a asigura durata si umiditatea necesara unei conversii complete.

Pe suprafetele puternic ruginite: se aplica un prim strat mai diluat (2 parti deruginol + 1 parte apa). Dupa 3-4 ore se aplica al doilea strat de deruginol nediluat iar dupa 1-2 ore se umezeste suprafata cu apa. Daca stratul de rugina a fost prea gros, se poate aplica al treilea strat de deruginol in aceleasi conditii ca la stratul al doilea.

Conversia se considera completa cand suprafata tratata devine uniforma, de culoare neagra-albastruie (dupa 12-24 ore).

Atentie!

Se spala bine cu apa suprafata tratata, urmarindu-se indepartarea sarurilor neaderente si indepartarea eventualelor urme de acizi. Dupa uscare se degreseaza suprafata cu diluant si apoi se aplica grundul. Grundul se aplica numai dupa uscarea completa a suprafetei (aprox. 2-4 ore).

Nu se recomanda aplicarea stratului de email direct pe suprafata tratata cu deruginol, ci numai dupa aplicarea a minim un strat de grund.

Zonele din vecinatatea aplicarii cu produsul Sticky Deruginol se vor proteja in cursul aplicarii.

Conditii de aplicare:

Temperatura recomandata de aplicare pentru mediu si suport: 15 - 30C;

Nu se va lucra in conditii de temperaturi ridicate sub directa influenta a razelor solare, vant puternic, ceata, umiditate ridicata de peste 80% si pericol de ploaie si inghet.

Consum estimat: 10 -15 m2 /litru/ strat, funcţie de natura, porozitatea, gradul de friabilitate al suportului si de modul de aplicare.

Depozitare si transport: produsului se face în spaţii uscate, aerisite, acoperite, fără radiatii solare sau alte surse de căldură si aprindere, la temperaturi sub 30C.

Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricaţiei, în ambalajul original închis etans, cu respectarea conditiilor de depozitare si transport.

Ambalaj  1 L
Producator  Romania
Tip Produs  Convertor
Brand  STICKY

STICKY DERUGINOL Solutie Indepartare Rugina 1 L

În stoc
Articol: SDR1
183 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe

Ridicarea de la magazinul nostru este gratuită.

Livrare prin Moldova cu Nova Poshta 

Prin Chișinău comenzile cu valoare totală mai mare de 1000 lei se livrează gratuit.

Mai multe informatii

  • Cash
  • Card
Spre vârf