Vopsea lavabilă : Vopsea siliconică antimucegai Sniezka Kuchnia I Lazienka 1 L | eConstruct.md

(022) 925 - 450

(069) 949 -539  (079) 966 -440

Vopsea siliconică antimucegai Sniezka Kuchnia I Lazienka 1 L
Rating: Nu a fost evaluat încă
Cod: 01010038.9
Prețul: 131,00 MDL
! În legătură cu instabilitatea valutară vă rugăm să concretizați prețul la operator.
Cantitate
Descriere

Se foloseşte în special în încăperile unde există un grad mare de umiditate. Vopseaua biostatică Śnieżka Baie și Bucătărie, datorită tehnologiei inovatoare SILVER FORMULA, contribuie la stabilizarea numărului de agenți patogeni (prin reducerea cauzelor ce provoacă bacterii, ciuperci și mucegai pe pereți),la un nivel care este cel mai prietenos pentru oameni. Datorită argintului pur, vopseaua are proprietăți biocide, pe toată durata cât aceasta este aplicată și păstrată pe suprafața peretelui.

 

Caracteristici tehnice
Producator: Polonia
Greutate (l): 1
Suprafața de acoperire (mp/l/strat): 9-11
Aspect: mat
Culoare: alba

 

Caracteristici generale
Datorită utilizării argintului pur, vopseaua acționează și ca biocid, atât timp cât este pe perete, adică pe toată durata de viață a vopselei și nu migrează în atmosferă. Combate eficient bacteriile dăunătoare pentru sănătate, care se depun pe pelicula de vopsea. Moleculele de argint acționează împotriva ciupercilor și mucegaiului, asigurând condiții optime de igienă în încăperile expuse la microorganisme.

*Atenție! Fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot conţine erori de operare sau pot fi modificate de catre producător fără preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

Aboneaza-te

Aboneaza-te la cele mai bune oferte
şi produse noi.