Trimmere și Motocoase : Trimmer electric Gardena ComfortCut 450 | eConstruct.md

(022) 925 - 450

(069) 949 -539  (079) 966 -440

Trimmer electric Gardena ComfortCut 450
Rating: Nu a fost evaluat încă
Cod: 12030102
Prețul: 2626,00 MDL
! În legătură cu instabilitatea valutară vă rugăm să concretizați prețul la operator.
Cantitate
Descriere

Turbotrimmerul EasyCut 450 este un trimmer uşor şi comod care este perfect pentru marginile lungi de gazon, pentru suprafeţele greu accesibile şi pentru tunderea marginilor care atârnă. Datorită întrerupătorului foarte mare, trimmerul poate fi acţionat fără efort. Mânerul suplimentar, foarte lung şi reglabil permite o ghidare uşoară a trimmerului. Pentru confort sporit în timpul lucrului, mânerul telescopic poate fi reglat la înălţimea individuală a corpului. Reglarea unghiului mânerului pe capul trimmerului facilitează munca pe suprafeţe greu accesibile, de ex., sub bănci. Datorită tăierii marginii la 90°, marginile care atârnă pot fi tunse uşor. Se poate efectua o ghidare şi mai uşoară cu ajutorul roţii adiţionale, care poate fi pliată dacă este necesar. Dacă se efectuează tunderea aproape de straturi sau de răzoare de flori, apărătoarea de plante poate fi desfăcută pentru protejarea florilor. Cu ajutorul mecanismului cu vârf, alimentarea cu filament poate fi controlată. Schimbarea casetelor cu filament este foarte simplă. Blocatorul de filament oferă, de asemenea, protecţie suplimentară. Întrerupătorul de siguranţă integrat protejează turbotrimmerul împotriva pornirii accidentale. Suportul pentru cablu permite o susţinere şi o ghidare sigură a cablului. Pentru fixarea carcasei, nu este necesară utilizarea uneltelor. Cu o putere a motorului de 450 W, diametrul de tăiere a trimmerului este de 250 mm. Filamentul are o lăţime de 1,6 mm şi o lungime de 6 m.

 

Caracteristici tehnice
Putere: 450 W
Lăţimea de tăiere: 25 cm
Diametru coardă: 1.6 mm
Lungime a cablului: 6 m
Mecanism de alimentare: Amortizare
Tip de arbore: Flexibil
Greutate: 2.8 kg

 

Caracteristici generale
- Datorită suportului pentru cablu, dispozitivul şi cablul de conectare nu sunt deconectate.
- Reglarea unghiului mânerului de pe capul trimmerului permiterea tunderea pe suprafeţele greu accesibile.
- Întrerupătorul de siguranţă integrat de pe mâner împiedică pornirea accidentală.
- Cu ajutorul apărătorii pentru plante, sunt protejate plantele limitrofe.
- Datorită tăierii marginii la 90° cu roţile desfăcute, turbotrimmerul ComfortCut 450 poate fi utilizat uşor pentru tunderea marginilor de gazon care atârnă.

*Atenție! Fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot conţine erori de operare sau pot fi modificate de catre producător fără preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

Aboneaza-te

Aboneaza-te la cele mai bune oferte
şi produse noi.