Masini de tuns iarba : Masina electrica de tuns iarba Gardena PowerMax 32E | eConstruct.md

(022) 925 - 450

(069) 949 -539  (079) 966 -440

Masina electrica de tuns iarba Gardena PowerMax 32E
Rating: Nu a fost evaluat încă
Cod: 12030001
Prețul: 2562,00 MDL
Prețul fără reducere: 2669,00 MDL
Reducere: -107,00 MDL
! În legătură cu instabilitatea valutară vă rugăm să concretizați prețul la operator.
Cantitate
Descriere

Maşina electrică de tuns iarbă PowerMax 32E, cu o greutate redusă, este excelentă pentru îngrijirea gazoanelor mai mici şi ca model pentru începători. Cu puternicul motor PowerPlus, chiar şi iarba înaltă şi umedă poate fi tunsă într-un mod simplu şi eficient. În timpul tunderii, iarba tăiată este colectată imediat într-un sac de iarbă - orificiul mare garantează o golire simplă şi rapidă. Înălţimea dorită de tăiere poate fi reglată uşor în cinci paşi cu un mâner, pe un cadran care poate fi citit cu uşurinţă. Întrerupătoarele sunt poziţionate convenabil şi sunt moi la atingere. Roţile din plastic moale care nu deteriorează gazonul şi cu suprafaţă specială de rulare oferă o aderenţă perfectă.

 

Caracteristici tehnice
Volum colector: 29 lit
Putere: 1200 W
Reglaj înălţime de tăiere: Central
Lăţimea de tăiere: 32 cm
Trepte de tăiere pe înălţime: 5
Înălţime de tăiere, min-max : 20-60 mm
Capacitate pe suprafaţa de lucru : 300m +/- 20%
Greutate: 8.5 kg
Emisii zgomot: 96 dB(A)
Emisii de zgomot la urechea operatorului: 80.2 dB(A)

 

Caracteristici generale
- Datorită sacului de iarbă integrat, iarba tăiată poate fi colectată imediat în timpul tunderii şi poate fi aruncată uşor şi convenabil. Colectarea ierbii tăiate după tundere nu mai este necesară şi economiseşte timp şi efort.
- Putere suplimentară pentru îngrijirea eficientă a gazonului - sistemul PowerPlus cu motor de înaltă performanţă şi angrenaj performant pentru o tundere plăcută şi eficientă a gazonului.
- Înălţimea dorită de tăiere poate fi reglată uşor şi central în cinci paşi cu o singură mişcare a mâinii, pe un cadran care poate fi citit cu uşurinţă.
- Manevrarea sacului de iarbă este extrem de uşoară - un orificiu mare permite golirea rapidă.

*Atenție! Fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot conţine erori de operare sau pot fi modificate de catre producător fără preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

Aboneaza-te

Aboneaza-te la cele mai bune oferte
şi produse noi.