Foarfeci gard viu : Foarfeca de gard viu Gardena ErgoCut 48 | eConstruct.md

(022) 925 - 450

(069) 949 -539  (079) 966 -440

Foarfeca de gard viu Gardena ErgoCut 48
Rating: Nu a fost evaluat încă
Cod: 12030202
Prețul: 5889,00 MDL
! În legătură cu instabilitatea valutară vă rugăm să concretizați prețul la operator.
Cantitate
Descriere

Trimmerul electric de gard viu ErgoCut 48 este potrivit pentru o tundere uşoară şi confortabilă a gardurilor vii. Datorită lamei inovatoare - ce se poate roti cu 90° - veţi sta întotdeauna într-o poziţie ideală pentru tăiere lângă gardul viu - fără a schimba poziţia mâinilor. Datorită mânerului ergonomic, trimmerul de gard viu se potriveşte bine şi sigur în mână în orice situaţie de tăiere. Acest lucru garantează o muncă plăcută şi fără efort. Noua geometrie a lamei şi lamele cu o precizie de laser susţin elementele ce urmează a fi tăiate şi asigură o tăiere eficientă, rapidă şi curată. Alunecarea materialului de tăiere şi tăierea neplăcută a părţilor rămase de gard viu este redusă semnificativ. Datorită deschiderii mari a lamei, chiar şi crengile mai groase ale gardului viu nu reprezintă o problemă. Pentru o tăiere puternică şi continuă dintr-o singură mişcare - fără blocaje şi întreruperi neplăcute - trimmerul electric de gard viu este dotat cu un motor puternic şi de mare performanţă. Siguranţa dvs. este importantă pentru GARDENA. Apărătoarea de la capătul lamei protejează utilizatorul împotriva reculului la tăierea în apropierea solului şi protejează lama împotriva avarierii. Un dispozitiv de detensionare a cablului împiedică desprinderea accidentală a cablului prelungitor.

 

Caracteristici tehnice
Putere: 550 W
Lungime lama: 48 cm
Deschidere a dinţilor: 27 mm
Greutate: 3.8 kg

 

Caracteristici generale
- Un motor puternic, de înaltă performanţă, garantează tăierea continuă, fără blocaje şi întreruperi neplăcute.
- Lama rotativă la 90° permite o tundere plăcută şi confortabilă a gardului viu. Pentru munca în părţile laterale, rotiţi pur şi simplu unitatea şi veţi sta bine la gardul viu, fără a fi necesar să schimbaţi poziţiile mâinilor.
- Noua geometrie a lamei şi lamele cu o precizie de laser asigură o tăiere foarte eficientă, rapidă şi curată. Chiar şi crengile mai groase din gardurile vii nu sunt o problemă.
- Apărătoarea de la capătul lamei protejează utilizatorul împotriva reculului la tăierea în apropierea solului, permiţând astfel o muncă sigură.

*Atenție! Fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot conţine erori de operare sau pot fi modificate de catre producător fără preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

Aboneaza-te

Aboneaza-te la cele mai bune oferte
şi produse noi.