Fierăstraie cu lanț : Fierastrau electric cu lant Gardena CST 3518 | eConstruct.md

(022) 925 - 450

(069) 949 -539  (079) 966 -440

Fierastrau electric cu lant Gardena CST 3518
Rating: Nu a fost evaluat încă
Cod: 12030301
Prețul: 3716,00 MDL
! În legătură cu instabilitatea valutară vă rugăm să concretizați prețul la operator.
Cantitate
Descriere

Ferăstrăul cu lanţ electric CST 3518 este un ferăstrău cu lanţ, rezistent şi puternic. Prin distribuirea optimă a greutăţii, acesta se potriveşte sigur şi în mod ergonomic în mână. Tensionarea lanţului se realizează uşor şi fără unelte.
În doar câţiva paşi, lanţul este tensionat:
1. Eliberaţi siguranţa barei,
2. Tensionaţi lanţul,
3. Refixaţi bara.
Pentru o funcţionare sigură, există funcţia "Oprire rapidă". Aceasta asigură oprirea lanţului într-un interval de 0,15 secunde, împiedicând astfel rănirea cauzată de lanţul în funcţiune. Ferăstrăul cu lanţ CST 3518 GARDENA este dotat cu un mâner ergonomic cu componente moi, astfel încât să puteţi menţine ferăstrăul cu lanţ în siguranţă în orice poziţie de tăiere. Pentru ca ferăstrăul cu lanţ să fie gata de utilizare, noi furnizăm uleiul pentru prima utilizare. Practic: printr-o fereastră de vizualizare, nivelul uleiului poate fi controlat simplu şi rapid.

 

Caracteristici tehnice
Putere: 1800 W
Lungime şină de ghidaj: 350 mm
Pasul lanţului: 3/8"
Viteza lanţului la turaţie maximă: 10 m/s
Volum rezervor ulei: 0.15 lit
Greutate: 5.5 kg
Emisii zgomot: 108 dB(A)
Emisii de zgomot la urechea operatorului: 95 dB(A)
Vibratii: 3.4 m/s²

 

Caracteristici generale
- Fereastra integrată de vizualizare facilitează controlarea nivelului de ulei. Pentru o deschidere uşoară, capacul fixat conţine componente moi.
- Motorul puternic şi viteza ridicată a lanţului de 10 m/s permit rezultate eficiente de tăiere. Cu puţin efort, se pot atinge, astfel, rezultate excelente.

*Atenție! Fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot conţine erori de operare sau pot fi modificate de catre producător fără preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

Aboneaza-te

Aboneaza-te la cele mai bune oferte
şi produse noi.