Despre noi | eConstruct.md

(022) 925 - 450

(069) 949 -539  (079) 966 -440

Despre Noi

Noi am creat magazinul online eConstruct.md pentru toti care au nevoie de a construi si de a renova. Scopul nostru este, ca achiziţionarea materialelor şi altor produse conexe sa devina cat mai rapida şi convenabila pentru consumator.
Nu mai e nevoie de a vizita o mulitme de magazine, sau sa va faceti griji pentru livrarea incarcaturilor grele, faceti doar o comanda direct de la domociliul Dvs. sau de la birou, iar noi va aducem tot de ce aveti nevoie, acasa sau la terenul de constructie.

Magazinul online de materiale de costructie eConstruct.md este proiectul Companiei "Velias Grup" SRL, care este implicata în importul şi vânzarea de materialelor de constructii din anul 2003. Am castigat increderea multor companii de constructii atat mari, precum şi mai mici, colaboram cu majoritatea magazinelor specializate din Moldova şi de asemenea cu foarte multi clienţi privaţi.

Dacă aveţi nevoie de ajutor, pentru a face alegerea potrivita, consultantii nostri sunt mereu la dispozitia Dvs. pentru a va raspunde la orice intrebare prin telefon sau e-mail. Ei vă pot oferi toate informațiile despre produse, metodele de achitare şi de livrare.
Nu mai e nevoie sa aşteptaţi atenția vânzătorului, ajutorul nostru este disponibil mereu, primind imediat răspuns la orice întrebare.
Magazinul online eConstruct.md are ca scop facilitarea achizitionarii materialelor de constructie de care aveti nevoie, precum si economisirea banilor Dvs., pentru că e un lucru stiut, cumpararile online sunt mult mai ieftine şi mai convenabile.

Alege - şi comanda, iar noi ne vom ocupa de restul.Aboneaza-te

Aboneaza-te la cele mai bune oferte
şi produse noi.