Cazane pe gaz : Cazan Immergas Eolo Mini 28 | eConstruct.md

(022) 925 - 450

(069) 949 -539  (079) 966 -440

Cazan Immergas Eolo Mini 28
Rating: Nu a fost evaluat încă
Cod: 10020002
Prețul: 16108,00 MDL
! În legătură cu instabilitatea valutară vă rugăm să concretizați prețul la operator.
Cantitate
Descriere

Noua gamă de centrale MINI Eolo a fost concepută pentru a facilita la maxim operațiunile de instalare și de întreținere și pentru a satisface deplin orice exigență privind apa caldă de consum. Designul modern, dimensiunile compacte și tehnologia inovativă fac din gama MINI soluția ideală atât pentru noile instalații cât și pentru înlocuiri în instalații existente. Noul design permite o integrare perfectă cu orice amenajare interioară.

 

Caracteristici tehnice
Model: Centrala standard instantanee
Putere termica (kW): 28,0
Tipul de evacuare a gazelor: turbo
Debit ACC in serviciu continuu (l/min): 13,6
Productie A.C.M. : instantanee
Utilizare: combinata
Afisaj de informatii: electronic
Posibilitatea de control al climei: Da
Randament termic util la 100% Pn: 94,2
Capacitate vas de expansiune (l): 7,4
Consumul de gaz la capacitate maxima (m3/h): 3,14
Dimensiuni (mm): 781 х 440 х 340
Greutate (kg): 38

 

Caracteristici generale
- Dimensiunile reduse de gabarit permit instalarea facilă în orice interior. Este posibilă integrarea în interiorul mobilierului suspendat sau în baie grație indicelui de protecție electrică ridicat.
- O caracteristică de bază a noii game o reprezintă păstrarea nemodificată a dispunerii racordurilor față de precedenta generație MINI. Acest fapt garantează o maximă comoditate a instalării în cazul înlocuirii unei centrale din veche
- Centralele sunt echipate cu un schimbător de căldură din cupru cu aripioare pentru circuitul primar și un schimbător cu plăci din oțel inox pentru prepararea apei calde de consum. Există 2 sonde NTC pentru controlul temperaturilor pe cele două circuite (sanitario e riscaldamento), ceea ce asigură o mai mare constanță a temperaturilor.
- Centrala este predispusă pentru a primi la intrare apă preîncălzită de un boiler solar. Prin activarea acestei funcții în cadrul parametrilor centralei, arzătorul se aprinde numai dacă se constată că este necesară încălzirea apei provenite de la boilerul solar.

*Atenție! Fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot conţine erori de operare sau pot fi modificate de catre producător fără preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

Aboneaza-te

Aboneaza-te la cele mai bune oferte
şi produse noi.