Cazi baie | eConstruct.md

(022) 925 - 450

(069) 949 -539  (079) 966 -440

Criterii importante în baza căror trebuie să îți alegi cada pentru baia ta!

      Baia este spațiul destinat relaxării deci merită o atenție deosebită atunci când o amenajezi. Una din principalele piese este cada, datorită dimensiunii sale, dar și rolului pe care îl are. Cada trebuie alseasă cu grijă, în dependență de câteva criterii : materialul din care este făcută, forma și mărimea. 
 
      Când vine vorba de material, avem la dispoziție  acrilfontăoțel sau piatră naturală în dependență de stilul abordat în amenajarea băii sau bugetul alocat.
 
      Prima opțiune,Căzi din material plastic/ acril, sunt mai manevrabile și mai ușor de transportat,  datorită fatului că au o greutate redusă. Acestea de asemenea păstrează temperatura apei o perioadă mai lungă de timp. Dezavantajul căzii din acril este că acestea se pot deteriora mai repde, se pot zgâria sau fisura în timpul curățării cu produse abrazive.
      Căzi din fontă,sunt tipul clasic de cadă , foarte grele , însă păstrează termperatura apei mai mult timp și sunt mai rezistente în comparație cu restul.
      Căzi din oțel  sunt cele mai populare și printre cele mai ieftine, cu suprafța din email porțelanat. Sunt mai grele ca cele din acril  dar mai ușoare în comparație cu cele din fontă, în cazul în care se zgârie sau pătează, pot fi reparate și /sau vopsite.
 
      La realizarea căzilor se folosesc și alte materiale ca marmurăgranit sau onix, însă costul ridicat al materiei prime le fac mai puțin accesibile. 
 
      Al doilea criteriu de selecție, forma și mărimea, trebuie abordat ținând cont de spațiul pe care îl ai. Sunt opinii potrivit căror într-o baie mică trebuie să înlocuim cada cu o cabină de duș, practicitatea cabinei de duș, totuși, nu se ridică la înălțimea unei căzi. Producătorii au scos pe piață căzi cu diverse dimensiuni și forme. Cada asimetrică este încăpătoare și dă un aer modern camerei de baie. Cada dreptunghiulară va adauga un plus de clasic și elenganță căminului tău. Forma alungită, prevăzută special pentru relaxarea spatelui și a gâtului vor fi un plus în momentul alegerii. 

Aboneaza-te

Aboneaza-te la cele mai bune oferte
şi produse noi.