Gleturi : Glet de finisare Sniezka Acryl Putz Start 20 kg | eConstruct.md

(022) 925 - 450

(069) 949 -539  (079) 966 -440

Glet de finisare Sniezka Acryl Putz Start 20 kg
Rating: Nu a fost evaluat încă
Cod: 02010304
Prețul: 189,00 MDL
! În legătură cu instabilitatea valutară vă rugăm să concretizați prețul la operator.
Cantitate
Descriere

Gletul este folosit mai ales pentru lucrări de finisare și de renovare în interiorul încăperilor. Se recomandă în special pentru rostuirea îmbinărilor plăcilor de gips-carton cu bandă de armare, nivelării suprafețelor cu rugozitate mare, neuniformităților și fisurilor pe suprafața tencuielilor, plăcilor din lemn, materialelor lemnoase, precum și pentru nivelarea suprafețelor din cărămizi sau beton. Datorită noii formule, poate fi folosită ca strat de suprafață, fără a fi necesară utilizarea gleturilor de finisare gata preparate.

 

Caracteristici tehnice
Producator: Polonia
Greutate (kg): 20
Consum (kg/m2): 1
Timp de uscare (ore): 24
Culoare: alba

 

Caracteristici generale
Glet pentru finisaje fine (alb ca zăpada), cu aderență excelentă la suport. Nu prezintă contracție, se usucă repede, nu crapă nici atunci când este aplicat în straturi groase (pentru completarea găurilor adânci – de până la 3 cm, într-o etapă de lucru) și se șlefuiește ușor. După aplicarea gletului pentru finisaje fine, pereții și plafoanele, obțin o suprafață perfect netedă, ușor de vopsit.

*Atenție! Fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot conţine erori de operare sau pot fi modificate de catre producător fără preaviz. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Reviews

Nu există comentarii pentru acest produs.

Aboneaza-te

Aboneaza-te la cele mai bune oferte
şi produse noi.