Gift Card | eConstruct.md

(022) 925 - 450

(069) 949 -539  (079) 966 -440

Gift Card


GIFT CARD – ECONSTRUCT.MD

Știm, de fiecare dată când vrei să faci un cadou, îţi trec prin cap o tonă de întrebări: oare îi va plăcea? Oare e ceea ce îşi doreşte? Oare nu şi-a cumpărat deja ceva asemănător? Scapă de emoţii cu Gift Card eConstruct.md

--------------------------------------------------------------------------------------------

CUM FUNCŢIONEAZĂ?

Gift Card eConstruct.md înseamnă, pe scurt, o experienţă de shopping online oferită de tine, celor dragi. Beneficiarul poate să-şi aleagă orice doreşte din Online Magazinul eConstruct.md, putând achita produsele cu Gift Cardul cadou sau cu o diferenţă cash, după cum preferă. Voucherele comercializate de eConstruct.md pot fi utilizate pana la data de 31 decembrie 2017.

--------------------------------------------------------------------------------------------

CUM ÎL CUMPERI?

Foarte simplu: se pot comanda prin apel la numarul de telefon afisat pe site-ul www.eConstruct.md şi apoi pot fi ridicate de la sediul aceluiaşi site. Un Gift Card poate fi în valoare de 200 Mdl, 500 Mdl sau 1000 Mdl şi poţi să cumperi câte doreşti şi să le plăteşti cu cardul sau cash.

--------------------------------------------------------------------------------------------

TERMENI ŞI CONDIŢII (clic pentru detalii)

1. Gift Cardurile sunt acceptate numai în Online Magazinul www.eConstruct.md
2. Falsificarea Gift Cardului constituie frauda și se sancționează conform legii penale.
2. Gift Cardurile sunt valabile până la data de expirare înscrisă pe fiecare card.
3. Gift Cardurile constituie echivalentul sumei înscrise pe fiecarecard.
4. Gift Cardurile nu pot fi preschimbate și nici răscumpărate, nici în perioada de valabilitate, nici după expirarea acesteia.
5. Nu se vor accepta Gift Carduri pentru plata cumpărăturilor a căror valoare totală este mai mică decât valoarea Gift Cardului.
6. Gift Cardurile pot fi cumulate și/sau combinate cu alte Carduri pentru a obține valoarea dorită clientul poate plăti întreaga sumă cu cardurile sau poate achita diferența în bani.
7. Gift Cardurile pot fi utilizate pentru a achiziționa produse aflate la reduceri, cu discount sau în diverse promoții.
8. La achiziționarea de produse folosind ca mijloc de plată Gift Cardurile, clienții trebuie să prezinte un act de identitate
9. Folosirea Gift Cardului ca mijloc de plată impune declararea datelor personale ale utilizatorului, iar magazinul are obligația de a nu accepta vouchere fără a primi datele de identificare ale utilizatorului.
10. Prin semnarea și folosirea Gift Cardurilor, utilizatorii sunt de acord ca datele lor de identificare să fie colectate și păstrate de eConstruct.md, acestea putând fi folosite exclusiv cu respectarea dispozițiilor Legii privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
11. Pentru orice intrebari legate de programul Gift Card, puteti apela numarul de telefon
+373 22 925 450 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: support@econstruct,md

Aboneaza-te

Aboneaza-te la cele mai bune oferte
şi produse noi.